Artikel top billede

Microsoft udgiver test-opdateringer til Windows 7

Microsoft vil i denne uge teste opdateringsfunktionen i Windows 7 Beta ved at udsende op til fem test-opdateringer.

Computerworld News Service: Pc'er med den offentlige beta af Windows 7 vil blive tilbudt test-opdateringer fra i morgen, tirsdag 24. februar, oplyser Brandon LeBlanc, som er talsmand for Microsoft.

Microsoft vil på denne måde teste Windows Update-tjenestens evne til at tilbyde, downloade og installere opdateringer til det ny styresystem.

"Disse opdateringer til hverken levere nye funktioner eller rette fejl," skriver Brandon LeBlanc på Microsofts officielle Windows 7-blog.

"Test-opdateringerne erstatter blot systemfiler med den samme version af de filer, der aktuelt er i systemet."

Der vil blive tilbudt op til fem forskellige test-opdateringer, tilføjer han, men i modsætning til rigtige opdateringer, vil de ikke automatisk blive downloadede og installerede, selv ikke hvis brugeren har slået Automatic Updates til i Windows 7.

"Brugerne bliver nødt til manuelt at installere test-opdateringerne gennem Windows Update," forklarer Brandon LeBlanc.

Teamet hos Microsoft, der er ansvarligt for Windows Update, forklarer i flere detaljer, hvad brugerne vil opleve, når testen går i gang i denne uge.

"Brugerne vil blive gjort opmærksomme på, at der er opdateringer tilgængelige, men de vil ikke blive installerede automatisk," skriver teamet på sin egen blog.

"Brugerne vil være nødt til at gå ind i kontrolpanelet for Windows Update og manuelt starte installationen. Hvis man ikke ønsker at installere opdateringen, kan man blot højreklikke på hver opdatering og vælge 'Hide update' for at fjerne den fra listen."

Næste version

Microsoft lancerede 10. januar den offentlige beta af Windows 7 , hvilket var en dag senere end planlagt på grund af problemer med at håndtere det overvældende antal brugere, der alle ville have fingrene i prøveversionen af det ny styresystem, som virksomheden pludseligt forsøgte at begrænse til de første 2,5 millioner betatestere.

Microsoft gik dog senere bort fra den idé igen og forlængede faktisk download-perioden til 12. februar.

Den næste offentlige prøveversion af Windows 7 vil blive en såkaldt "release candidate" eller RC-version, som Microsoft har omtalt, men som endnu ikke har en fastsat udgivelsesdato.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere