Artikel top billede

Det går de danske it-chefer efter i 2009

Unified communications og SAP-udrulninger står centralt for de danske it-chefers planer i 2009, hvor pengene bliver små.

Udrulning af store SAP-projekter og en stor forventning til de muligheder, som unified communications indebærer hører blandt de ting, som netop nu er interessante for de it-chefer fra en række danske virksomheder, som Computerworld har spurgt om deres forventninger til 2009.

Med i billedet hører også, at it-cheferne forventer flad vækst i 2009 - altså et stille år, der primært skal bruges på konsolidering og på små bevægelser.

Se hvad de enkelte it-chefer - der står i spidsen for it-afdelinger fra tre til 350 ansatte - forventer sig af 2009 ved at følge nedenstående links.


Elo H. Bromer, Danish Crown
Fladt år med fokus på SAP-udrulning og konsolidering.


Steen Andersen, Nilfisk-Advance
Forventer et fladt år. SAP-udrulning og unified communications hører blandt fokus-områderne.


Martin Bøge Mikkelsen, TrygVesta
Fladt år. Arbejder med ensartethed i it-organisationen og sigter efter investeringer i selvbetjening og automatisering.


Mogens Kahr Nielsen, Frederikshavn Kommune
Selvbetjeningsløsninger og mere kommunikation på nettet står højt på to do-listen. Også ITIL skal have en del kærlighed.


Bent Rasmussen, Mols-Linien
Mere automatisering og måske gratis internet til kunderne er i fokus i 2009.


Jacob Hoffmann-Petersen, IDG
Arbejder med business proces optimization og opgradering af forretningsapplikationer. Virtualisering og grøn it er centrale kodeord.


Karsten Hjort Reichstein, Rigshospitalet
2009 skal bruges på at konsolidere de mange it-systemer og få en ny organisations-struktur på benene. Mobility er et hot emne.


Karsten Steen Sørensen, Grundfos
2009 skal bruges på at standardisere selskabets 10.000 pc'er plus printere og backend i 45 lande samt få en stor SAP-implementering på benene. Unified communications er et varmt emne.


Arne Hougaard-Nielsen, COWI
Sigter efter udvikling af ny ERP-løsning. Har fået et konservativt it-budget. Unified communications rykker.


Ole Søndergaard, Folketinget
Får ny hjemmeside og sigter efter mere individuel og personlig service til Folketingets medlemmer. Også det gamle afstemningssystem skal udskiftes. Unified communications er for alvor på vej ind.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere