Multimedie-værktøjer

Tilbage til oversigten

Værktøjer til online billed- og videoredigering er kommet langt, men disse applikationer har stadig lang vej igen, før de kan erstatte de populære desktop-værktøjer til multimedie-redigering.

Web-applikationer har generelt en æstetisk og tiltalende interface, der er attraktiv at se på. En anden fordel ved de fleste sider er, at det ikke kræver tilmelding at bruge deres tjenester.

Fotoflexer: Fotoflexer skiller sig ud blandt de andre tjenester på grund af sit æstetiske udseende og store udvalg af værktøjer - lige fra de grundlæggende værktøjer til de mere avancerede. Tjenesten er meget nem at bruge med en tabbed interface med store ikoner til one click-forbedringer.

Den har en lang række redigeringsværktøjer, der indeholder basale funktioner som auto fix, farve- og kontrastjustering, cropping og så videre, og mere avancerede funktioner som layer support, smart cutout, morphing og meget mere. Den har også et grundlæggende tegneværktøj med mange fede funktioner.

Applikationens gennemsnits-hastighed er hurtig nok, når man tænker på, at den kører udelukkende via nettet. Du kan uploade billeder fra din maskine eller fra fotodelingssider som Flickr, MySpace, Picasa og Facebook. En stor fordel er, at du kan gemme dine billeder på dit lokale drev eller online i Fotoflexer selv eller endda på din konto på en fotodelingsside. Deling af billeder kan også ske direkte på siden. Det er de funktioner, der mangler i desktop-udgaven.

Jumpcut: Værktøjer til online-videoredigering er ikke så udviklede som billedredigerings-sider, og de sider der findes er primært til grundlæggende redigering med henblik på deling af videoer. Jumpcut er en af den slags sider.

Den indeholder grundlæggende redigeringsfunktioner som tilføjelse af titel, musik, effekter, overgange og også nogle basale funktioner til at forbedre kvaliteten af videoen. Du kan også remixe andre videoer ved at redigere dem, som det passer dig.

Men ud over det har siden ikke meget at tilbyde og er langt bag desktop-applikationer, når det gælder avancerede funktioner og anvendelighed. Den eneste rigtige fordel er, at du kan dele dine redigerede videoer online med dine venner eller resten af verden med det samme.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere