Artikel top billede

"Vi forvener 30 procents vækst i omsætningen i 2008 i forhold til 2007 og regner med, at bundlinien følger med op," siger Peder Bank, administrerende direktør, Interxion.

Brandvarme forventninger fra Interxion

Datacenterselskabet Interxion forventer, at såvel omsætningen som indtjeningen vokser med 30 procent i år på trods af, at en brand for nylig sendte en stribe af kunderne ud i mørket.

Omsætningen er vokset med 55 procent og med hjælp fra et millionstort skatteaktiv er også indtjeningen banket gennem loftet.

"Vores kerneforretning er co-location, det vil sige den del af forretningen, hvor kundernes servere står hos – alt omkring skabet med udstyr i, det leverer vi – og det er den forretning, der vokser," siger Peder Bank, administrerende direktør, Interxion.

Stort skatteaktiv

For andet år i træk påvirkes regnskabet af et gammelt nu aktiveret skattemæssigt underskud, på 9,9 millioner kroner og 14 millioner kroner i tilbageførte ekstraordinære nedskrivninger.

"Nu går forretningen meget bedre, så nu fører vi de afskrivninger tilbage, fordi forudsætningerne for nedskrivningerne ikke længere er til stede," forklarer Peder Bank.

Interxion var i medierne for nylig, da en brand i en transformatorstation kappede strøm og køling til en stribe af selskabets kunder heriblandt Computerworld.dk.

På trods af branden

På trods af branden og de medfølgende problemer ser Interxion meget lyst på fremtiden. I år forventer driftscentret at øge både omsætning og resultat før skat med 30 procent, og antallet af konkurrenter er ifølge direktøren til at overse.

"Alternativet til os er at bygge dit eget datacenter, og det er en krævende opgave. Det unikke ved os, er, at du kun stiller dit udstyr hos os. Du kan selv vælge teleleverandør, hvem der skal servicere dit udstyr, hvilken platform du vil køre på – ja, kunden sætter selv paletten sammen hele vejen igennem," siger Peder Bank.

Renses resultatet før skat for de ekstraordinære afskrivninger og skatteaktivet, er tallet i 2007 2,3 millioner kroner, mens resultatet før skat i 2006 landede på 2,2 millioner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere