Artikel top billede

Dansk leverandør af overvågningssoftware vokser kraftigt

En omsætningsvækst på halvtreds procent og tilsvarende stor vækst i medarbejderstaben skaber optimisme hos dansk leverandør af overvågningssoftware.

Overvågningsteknologi er et område som er i vækst.

Det er også noget, som danske Milestone Systems mærker.

Selskabet har specialiseret sig i udvikling af IP-baseret software til digital videoovervågning.

Virksomheden melder om 50 procent vækst i omsætningen fra 2006 til 2007.

En omsætning på 59 millioner kroner i 2006 voksede til 88 millioner kroner i 2007.

Tilsvarende er medarbejderstaben også vokset hurtig. Fra 69 ansatte i 2006 til 100 ansatte i 2007. Siden årsskiftet 2007/2008 er antallet af ansatte i Milestone Systems-koncernen vokset yderligere til 160 ansatte.

De mange nye ansatte bevirker, at væksten i driftsresultatet er mindre beskedent:
Fra 6,2 millioner i 2006 til 6,3 millioner i 2007.

USA et spændende marked

Virksomheden har hovedkvarter i Brøndby og kontorer rundt omkring i verden. Blandt andet i USA, hvor det danske firma har store forventninger til salg af sin overvågningsteknologi.

"På trods af vigende dollarkurser har vi ekspanderet kraftigt i USA, hvor der nu er 20 ansatte ud af i alt næsten 160 på globalt plan. Det er et marked, som er mere modent i forhold til ny teknologi, og hvor udviklingen går hurtigere end i Europa,” siger administrerende direktør Lars Thinggaard.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere