Artikel top billede

Scribona i slutforhandlinger med ukendt køber

It-distributøren Scribona er efter lange drøftelser og store tab gået i gang med slut-forhandlinger med en investor, der er interesseret i at overtage hele butikken.

Den kriseramte svenske it-distributør Scribona lakker mod enden.

Efter lang tids drøftelser med flere parter, er selskabets ledelse nu gået i gang med slut-forhandlinger med en enkelt køber om de sidste detaljer, der skal falde på plads, før en købs-aftale kan endeligt afsluttes.

”Vi er nu gået i gang eksklusivt med en af spekulanterne, som i øjeblikket har forhandlings-retten,” siger Scribona-direktør Fredrik Berglund til Computerworlds svenske søstermedie, Computersweden.

Fredrik Berglund vil ikke løfte sløret for, hvem det er, som selskabet forhandler med, ligesom han heller ikke vil sige, hvornår han venter, at en endelig aftale falder på plads.

”Det er meget svært at komme med et tidspunkt, men jeg tror, at vi kan fortælle noget om ikke alt for lang tid,” siger han.

Scribona har i lang tid tumlet med alt for høje omkostninger, der har ført til massefyringer i selskabet.

Der har tidligere været peget på Actebis – der har den tyske investeringsfond Arques i ryggen – som den mest oplagte køber af det svenske selskab.

Den danske afdeling af Scribona lukkede med udgangen af 2007. Lukningen skyldtes ikke mindst bestræbelserne på at trimme moderselskabet til salg.

Den danske afdeling af Scribona har nemlig ikke tjent en krone siden 1998 og nåede samlet at tabe flere hundrede millioner kroner inden lukningen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere