Artikel top billede

Du kan høre musik med Ras Bolding her.

Commodore 64 fungerer som musik-instrument

Commodore 64 er et udmærket musikinstrument. Det mener Ras Bolding, der siden midtfirserne har benyttet den folkekære computer som musikinstrument. Både i hjemmestudiet og på scenen. Hør ham fortælle om sine erfaringer med C-64 som instrument. (11:54)

Normalt går der ikke mere end et par år før en computer bliver sendt på pension. Men sådan er det ikke med Commodore 64, som i denne tid kan fejre 25 års jubilæum.

Maskinen lever i bedste velgående. I al fald som minder på nettet, hvor simulatorer lader nostalgien over 80'er- maskinen leve videre.

Mange maskiner er siden starten af 90'erne havnet i papkasser, på lofter og i kældre. Men i al fald en enkelt oplever jævnligt publikums hyldest. Den hænger nemlig om halsen på musikeren Ras Bolding, der er fra Odense.

I denne podcast kan du høre ham fortælle om hvordan han bruger maskinen i sin musik og sceneoptræden.

Hør Ras Bolding fortælle og fremføre nummeret Load Error her

sdghsdfhgsdfg




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere