Dårlige lakeringer ødelægger Dell-forsendelser

Støv i lakken koster Dell-kunder måneders ventetid på deres nye pc.

Købere af computere hos pc-giganten Dell bliver måske nødt til at vente helt til oktober, før deres nye maskine bliver leveret.

Det skyldes blandt andet problemer med lakerings-processen af de nye computere, skriver Financial Times.

Forsinkelserne begyndte tidligere på måneden, og samtidig frygter branchen kommende leveringsproblemer på enkeltdele på grund af den sæsonbestemte travlhed i branchen, hvor der traditionelt bliver købt flest nye computere om efteråret.

Ny service sænker

Ifølge Dell giver især lakeringen af firmaets Inspiron-bærbares udvendige paneler forsinkelser.

Muligheden for at få lakeret computerne blev indført tidligere på året for at imødegå et dalende salg på pc-markedet.

Markedet for bærbare pc'er er det hurtigst voksende segment i pc-branchen og udgjorde 27 procent af Dell's salg i sidste kvartal.

Ifølge Alex Gruzen¸ der er senior vice president for kundeafdelingen er det kun hver syvende computer med lakering som lever op til firmaets kvalitetskrav.

Det er støvet som driller

"Der var ingen problemer med at male hundredvis ad gangen. Men da vi øgede antallet, gjorde ellers kontrollerbare faktorer som eksempelvis støv det sværere," fortæller Alex Gruzen på en firmablok.

Støvproblemet har betydet langt færre færdige paneler med lak på samlebåndet.

Desuden har mangel på komponenter til skærme betydet yderligere forsinkelser hos firmaet.

Tidligere på måneden advarede den taiwanske avis DigiTimes om kommende mangel på basale dele på pc-markedet, herunder batterier.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere