Nintendo hæver forventninger til året 40 procent

9,3 millioner solgte Wii-konsoller får nu Nintendo til at hæve forventningerne til årets regnskab.

Nintendo har hævet forventningerne til regnskabsåret med 40 procent. Det sker samtidig med at firmaet offentliggør et kvartalsregnskab, der viser en indtjening, der er firedoblet på grund af den populære spillemaskine Nintendo Wii, der stadig sælger bedre end konkurrenterne Playstation 3 og Xbox 360.

Det skriver Wall Street Journal.

Kyoto-firmaet siger, at nettoindtjeningen er steget til 3,6 millarder kroner i andet kvartal. Samme kvartal sidste år tjente firmaet 694 millioner kroner, mens salget fordobledes.

Nintendo forventer således en stigning i indtjeningen på 40 procent. Holder forventlingen stik, vil selskabet i marts kunne afslutte årsregnskabet med en nettoindtjening på 10,9 milliarder kroner.

I forhold til konkurrenterne, som sælger mere sofistikerede konsoller, der tilbyder realistisk grafik, har Nintendo fokuseret på at tiltrække flere begyndere og den brede skare af spillere. Konsollen styres med en controller som skal svinges som en rigtig tennisketcher eller golfkølle.

Strategien har tilsyneladende båret frugt. Nintendo havde i slutningen af juni solgt næsten 9,3 millioner eksemplarer af konsollen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere