Ny version af Windows Media Player klar

Den endelige version 9 af Windows Media Player kan hentes tirsdag aften. Windows Movie Maker 2 til Windows XP er også snart klar.

Nyhed

Klokken 21 tirsdag aften skulle en ny version af Microsofts medie-afspiller Windows Media Player være parat til download. En beta-version af Windows Media Player 9 har ligget til download i et stykke tid, men nu er den endelige version 9 klar, og der er nye faciliteter at komme efter, hvis man hidtil har brugt en ældre version. Som vi fortalte i en anmeldelse af beta-versionen, fungere visse af nyhederne kun, hvis man anvender Windows XP som styresystem.

Der er kommet en mini-player til, som kan ligge ved siden af uret nederst i skærmbilledets højre side, og Microsoft har inkluderet en Jukebox-funktion, så man kan holde bedre styr på op til 10.000 medie-filer.

Når man lytter til musik, kan man nu undgå huller mellem numrene, og man kan sørge for, at musikken bliver afspillet med samme lydstyrke. Hvis man er på nettet, kan man få en masse informationer om det stykke musik, man afspiller.

Medieafspilleren kan nu klare surround sound og 96kHz/24-bit lyd, og en facilitet kaldet Fast Streaming skulle give bedre streaming audio og video for brugere med bredbånd, hvis serveren altså er udstyret med det rette software fra Microsoft.

I Windows Media Player 9 kan man tillige finde et faneblad kaldet Premium Services, hvor firmaer, der tilbyder download af musik eller film, kan gøre reklame for sig selv.

Der er også godt nyt, hvis man roder med videoredigering, og helst vil slippe for at betale for et stykke software - forudsat, at man i forvejen har betalt for Windows XP. Windows Movie Maker 2, som man har kunne hente i en beta-version i et par måneder, er klar i sin endelige version i morgen onsdag.

Movie Maker 2 inkluderer cirka 30 forskellige videoeffekter, 60 overgange og over 40 slags tekster til at ligge ind over filmen.

Windows Movie Maker 2 til Windows XP kan hentes fra programmets website. Windows Media Player 9 til Windows 98SE, ME, 2000 og XP kan hentes fra Windows Media Download Center.

Opdateret d. 10/1: Movie Maker 2 til den danske version af Windows XP er ikke klar til download endnu. Microsoft lover, at versionen er klar om senest tre måneder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere