Virksomheder ignorerer administration af lagret data

Virksomheder spilder en masse tid, penge og plads på dårlig administration af lagret data - og de orker ikke, at sætte sig ind i, hvordan problemet løses.

Computerworld News Service: Mange virksomheder snegler sig af sted, når det kommer til at implementere tilbud om administration af lagret data.

Det betyder, at deres it-miljøer er i fare for dataforstoppelse og dårlig kapacitetsplanlægning og lagringsstrategi, viser en undersøgelse fra Forrester Research.

Ifølge Forrester skal lagringsproducenter gøre mere ud af at forklare it-administratorerne vigtigheden af at bruge administrationsværktøjerne og bevare en fornuftig infrastruktur og lagringsprocedure.

"Virksomhederne forstår ikke værdien af god administration,” siger Andrew Reichman, der er analytiker hos Forrester.

"Jeg tror ikke helt, de kan overskue de ret komplicerede og ret dyre redskaber, der skal bruges for at kunne administrere effektivt nok."

Spildes på ingenting

Med mangelfuld administration bliver mængder af plads spildt på ingenting.

Det kan betyde, at it-administratorerne tror, de skal købe mere plads, selv om de har rigeligt.

Andrew Reichman fortæller, at de fleste af de administrationsredskaber Forrester har undersøgt, bliver opfattet som besværlige, hvilket nok er kernen af problemet.

Undersøgelsen viser nemlig, at mange af de administrationsredskaber virksomheder tilbydes, kræver en fuldtidsansat medarbejder - kun til det.

"Jeg har hørt flere virksomheder sige, at de ikke rigtig har behov for bedre lagringsadministration. De føler, at det er noget, der sagtens kan udskydes,” siger Andrew Reichman.

”Men med den helt eksplosive vækst i mængden af data kan det simpelthen ikke fungere for dem i længden – og det bliver kun sværere at få styr på, jo længere tid de udsætter det.”

Oversat af Ditte Thøgersen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere