Torsdagens aviser om it

Elektroniske regninger går direkte til netbanken. Gigantfusion giver blod på tanden. Chat med eksperterne. Vækstvirksomhedernes fødselshjælper.

Elektroniske regninger går direkte til netbanken

Et afgørende slag mod rudekuverterne er sat ind. Én gang for alle skal man i sin netbank svare "ja," og herefter vil flest mulige indbetalingskort fremover ankomme elektronisk, så man kan betale dem uden at skulle taste masser af oplysninger ind. (Berlingske Tidende)

Gigantfusion giver blod på tanden

Fusionen mellem it-leverandørerne Ementor, Topnordic og Atea sidste år har været så stor en økonomisk succes, at næste mål bliver en omsætning på 20 milliarder kroner i 2010. Det skal blandt andet ske ved at satse på at sælge flere konsulenttimer og ved at gå ind og stå for den samlede it-installation i kunde-virksomhederne. (Berlingske Tidende)

Chat med eksperterne

I anledning af Forskningens Døgn har Copenhagen Business School (CBS) indgået en aftale med dagbladet Børsen, så avisens læsere kan chatte med fire eksperter i privatøkonomi, bolig, ledelse og investeringer. CBS regner med at 500-1.000 mennesker besøger hjemmesiden http://frontpage.cbs.dk/forskningsdoegn/ i løbet af fredag. (Børsen)

Vækstvirksomhedernes fødselshjælper

It-millionæren Tim Frank Andersen har specialiseret sig i at genere vækst i nystartede virksomheder og har opbygget en formue på sine evner til at skabe værdier. Han drives af lysten til at se ting lykkes og er netop nu ved at sætte fart på to mindre virksomheder. (Erhvervsbladet)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere