Kort nyt: Bestyrelsesformand, overtagelse, it-kvinder

Tung bestyrelsesformand til Zero Point. Notabene.net overtager svenske SEO Logik. EU mangler 300.000 it-kvinder.

Tung bestyrelsesformand til Zero Point

Den danske spiludvikler Zero Point Software har fået David T. Hansen, administrerende direktør i Novo Nordisk Scandinavia AB, som ny bestyrelsesformand. Ud over posten som direktør i Novo Nordisk er David T. Hansen også medstifter af it-firmet NetDania. Zero Point Software arbejder på spillet Interstellar Marines, der er et First Person Shooter-spil i science fiction genren. Spillet forventes at udkomme som både pc og konsol-spil i 2010.

Notabene.net overtager svenske SEO Logik

Notabene.net har indgået en betinget købsaftale for den svenske søgemaskinemarkedsførings-virksomhed SEO Logik. SEO Logik blev stiftet i 1998 og beskæftiger i dag 10 medarbejdere på hovedkontoret i Göteborg og på kontoret i Stockholm. Købsaftalen er betinget af en tilfredsstillende due diligence, som forventes gennemført i uge 19 2007, således at handlen kan endelig gennemføres og godkendes af selskabets bestyrelse herefter.

EU mangler 300.000 it-kvinder

Ifølge Magasinet Arbejdsmiljø forventes der i 2010 at mangle 300.000 kvalificerede it-medarbejdere i EU. Derfor skal der nu slås ned på kvindernes negative forestillinger og stereotyper om, hvad det vil sige at være i it-branchen. Det sker blandt andet ved, at EU-Kommissionen har allieret sig med teknologivirksomhederne BT, Cisco, Infineon, Motorola og Nokia. De har alle udnævnt rollemodeller, der har indvilliget i at lade sig "skygge" på arbejdspladsen, så unge kvinder kan få en idé om, hvad det vil sige at arbejde i branchen. I Danmark sidder kvinderne på omkring 20 pct. af it-stillingerne, viser tal fra Eurostat ifølge Magasinet Arbejdsmiljø.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere