Rambøll Informatik scorer kontrakt til 40 millioner

It- og rådgivningsvirksomheden Rambøll Informatik skal de næste fire år levere it-konsulentydelser for 40 millioner kroner til Undervisningsministeriet. Rambøll vandt kontrakten i et EU-udbud, hvor også IBM og WM-data bød.

Rambøll Informatik har netop vundet en fireårig rammeaftale med Undervisningsministeriet til en værdi af i alt 40 millioner kroner.

"Kontrakten afløser en tidligere rammekontrakt, som Rambøll stod for sammen med WM-data og KMD," fortæller Henrik Bang, it-chef i Undervisningsministeriet.

Rammeaftalen omfatter rådgivning, udvikling, vedligehold samt service og support til Undervisningsministeriets samlede it-portefølje af henholdsvis fagsystemer og administrative kontorsystemer, hvilket for en stor dels vedkommende vil sige Oracle og Notes.

Rambøll får det hele

Denne gang har ministeriet valgt at lade bare én leverandør få ansvaret for sin samlede it-portefølje, hvor ansvaret tidligere blev delt mellem op til fire leverandører.

"Ved at lade én leverandør stå med det fulde ansvar forventer vi en bedre sammenhæng i it-leverancerne. At holde styr på flere leverandører er i sig selv en komplicerende faktor," fastslår Henrik Bang.

Arbejdet med at sende kontrakten i et begrænset EU-udbud begyndte sidste forår.

"At gennemføre sådan en udbudsforretning er et stort arbejde, som der nemt går trekvart år med," siger Henrik Bang.

Ministeriet har gjort sig stor umage med at specificere ydelserne for at eliminere enhver form for dobbeltudvikling og efterfølgende omkostninger til at få tingene til at hænge sammen. De næste fire år behøver vagten i ministeriet kun kende ét telefonnummer, når systemerne går ned: Rambølls.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere