Onsdagens aviser om it

Thor Pedersen jagter milliarder på nye it-indkøb. Deadline Games søger til udlandet. Google-dom skaber splid mellem aviser. Shoe-D-Vision prisbelønnet. Mobilt bredbånd i bærbare. Salget af digitale downloads går dårligt.

Thor Pedersen jagter milliarder på nye it-indkøb

Finansminister Thor Pedersen (V) skruer nu massivt op for jagten på milliardbesparelser på statens indkøb ved at udvide den meget omdiskuterede indkøbsordning, der forpligter samtlige statslige indkøbere til nu også at omfatte it-konsulent-ydelser, software, servere samt tele- og datatransmissioner. (Børsen)

Deadline Games søger til udlandet

Forud for et par store produktioner, hvor også Hollywood er involveret, har Deadline Games besluttet at outsource en del af sin udvikling til udlandet. Virksomheden producerer computerspil og er børsnoteret på First North. Og manglen på arbejdskraft er nu så grel, at firmaets direktør rejser til Kiev i Ukraine for at se på mulighederne dér. (Børsen)

Google-dom skaber splid mellem aviser

Google afsøger avisernes netsteder for at finde gode nyheder. Europæiske aviser frabeder sig denne trafik, mens de amerikanske aviser praktiserer søgeoptimering for at få sine nyheder ind på Google for den måde at generere trafik. (Børsen)

Shoe-D-Vision prisbelønnet

IT Kædecentret Shoe-D-Vision der står bag Skoringen, De Grønne Skobutikker og Feet Me, er udråbt som Best Practice Case af e-Business Watch. Det er et EU-projekt, der skal fremme og inspirere til bedre og mere e-handel. Virksomheden har fået prisen, fordi den har integreret økonomistyring og ordrehåndtering i en intranetløsning, som alle kædens butikker har adgang til. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Mobilt bredbånd i bærbare

De fleste bærbare kan i dag måle sig med stationære computere på hestekræfterne, men internetforbindelsen har indtil nu lænket den bærbare til hjemmet eller kontoret. De mobile bredbåndsløsninger har været dyre og klodsede. Men det er ved at ændre sig med en ny og hurtigere teknologi. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Salget af digitale downloads går dårligt

Pladeselskaberne forventede at sælge for godt 60 millioner kroner digitale downloads, men det blev kun til det halve. I 2006 solgte pladeselskaberne for 30,6 millioner kroner af digital musik via internettet. Det svarer til knap 5 procent af den samlede omsætning. (Politiken)




IT-JOB

Intempus

iOS developer

Politiets Efterretningstjeneste

Testere med flair for test management

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Engageret platformsejer med flair for it-drift

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Infrastrukturspecialist til tværfagligt team
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere