Vodafone og Yahoo rykker på mobil-annoncer

Verdens største udbyder af mobiltelefoni, Vodafone, slår sig sammen med Yahoo i et initiativ, der kan sparke liv i det spirende marked for annoncer på mobiltelefonen.

Engelske Vodafone offentliggjorde i går planer om at slå sig sammen med søgemaskinen Yahoo om at udbrede annoncer på mobiltelefonen. Det skriver Wall Street Journal.

Initiativet er planlagt til at gå i luften til foråret og vil i første omgang rette sig mod kunder i Storbritannien. De to virksomheder vil i fællesskab udvikle annoncer, der efter al sandsynlighed vil omfatte et udvalg af formater fra bannerannoncer til korte video-sekvenser.

Bruger Yahoos salgsstyrke

Ifølge Wall Street Journal vil Vodafone benytte sig af Yahoos særdeles store salgsstyrke frem for at bruge kræfter på at opbygge sin egen.

Idéen med annoncer på mobilen er ikke ny, men måden de to aktører griber sagen an på er.

Det nye i Vodafone og Yahoos planer er at bruge kundeinformationer til at målrette anstrengelserne. Yahoos teknologi gør det muligt for annoncørerne at målrette annoncerne efter kundernes køn, demografiske sammensætning og brugeradfærd.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere