Microsofts Zune-salg skuffer

Salget af Microsofts nye digitale medie-afspiller Zune går ikke så godt som ventet. På Amazon.coms liste over de 10 bedst sælgende elektronikprodukter figurerer Zune slet ikke.

Interessen for Microsofts længe ventede digitale medie-afspiller Zune lever ikke op til forventningerne. På Amazon-coms top 10-liste over de bedst sælgende elektronikprodukter er syv af de 10 digitale medie-afspillere, men Zune er ikke blandt dem. Det skriver Wall Street Journal.

- Amazon.coms liste er en ret god indikator for forbrugerinteressen, siger Michael Gartenberg fra Jupiter Research til Wall Street Journal om i går, der traditionelt er en af de helt store indkøbsdage for online-kunder.

Gået bag af dansen

Den 30 GB store Zune-afspiller, der sælger i USA for godt 1.400 kroner, lå på Amazons top 10-liste i flere dage efter, at den kom på markedet den 14. november, men er nu gået helt bag af dansen.

Top 10-listen omfatter derimod ikke mindre end seks iPods fra Apple og en enkelt MP3-afspiller fra SanDisk.

Gennem de senestre fem år har Apple opbygget et varemærke omkring iPod-afspilleren, der kræver en monumental indsats at rokke ved.

Analytikere tror i højere grad, at det vil lykkes Microsoft at tage markedsandele fra alle andre konkurrenter end lige præcis kongen af medie-afspillermarkedet Apple og iPod.

Selv siger Microsoft ifølge Wall Street Journal, at salget ligger "præcis, hvor vi forventede det."




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere