Torsdagens aviser om it

RTX lægger op til ny Skype-succes. Gardiner renser luften. Skat på vej med tast-selv til aktier.

RTX lægger op til ny Skype-succes

RTX Telecom skriver Skype-historie, når det nordjyske udviklingshus i dag løfter sløret for den første trådløse telefon, der kan bruges til gratis opkald via netselskabet Skype, selv når computeren er slukket. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Gardiner renser luften

Ved hjælp af nanoteknologi kan tekstiler i dag være med til at forbedre indeklimaet markant. Det er den tyske Höchst-koncern, som ved hjælp af nanoteknologi har udviklet tekstiler, der kan nedbryde skadelig og dårlig luft. I Skandinavien er det danske Pagunette, der markedsfører de intelligente gardiner. (Børsen)

Skat på vej med tast-selv til aktier

Til marts næste år åbner Skat for en ny og forbedret version af beregn aktier i Tast Selv. Folk vil derved få endnu lettere ved at beregne, hvor meget de skal betale i skat af deres investeringer i akter. Systemet kan håndtere de nye regler for beskatning af privates aktieavancer samt overgangsreglerne, der er forbunde med akter købt før 1. januar i år. (Erhvervsbladet)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere