Tirsdagens aviser om it

Web 2.0: Fornuft er blevet mainstream. E-logbøger på vej. Nyt løfte fra DR i sag om netsalg af musik. Det kongelige Teater og Operaen fælles om IP. Din første 3G-mobil er nu forældet.

Web 2.0: Fornuft er blevet mainstream
Det er blevet lettere at klippe-klistre på nettet. Det er kernen i web 2.0. I dag behøver man således ikke lave en masse manuelt arbejde, hvis man vil skabe en velfungerende nettjenetse. Man kan blot snuppe indholdet fra andre. Det mener interneteksperten Steven Snedker. (Politiken)

E-logbøger på vej

EU's fiskeriministre drøfter mandag indførelse af elektroniske logbøger for fiskefartøjer. For de enkelte danske fiskere kan en logbog betyde en udgift på op mod 12.000 kroner til elektronisk udstyr, som skal bruges til direkte indrapportering af omladnings- og landingsopgørelser. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Nyt løfte fra DR i sag om netsalg af musik

For anden gang på et halvt år lover Danmarks Radio nu kulturminister Brian Mikkelsen (K), at der er en ny model på vej for salg af musikfiler via den licensfinansierede mediegigants netradio. (Børsen)

Microsoft vil tredoble dansk omsætning

Microsofts to topchefer for forretningsprogrammer, Doug Burgum og Satya Nadella, har store ambitioner. Den danske del af Microsoft, det tidligere Navision, indgår som en væsentlig del i denne satsning med et mål om at tredoble det årlige salg til godt 17 milliarder kroner i løbet af to år. (Børsen)

Det kongelige Teater og Operaen fælles om IP

Nyt netværk skaber fællesskabsfølelse mellem medarbejderne på tværs af det Kgl. Teater fire scener. Colt Telecom har leveret en fiberforbindelse mellem de fire adressser, netværket er opgraderet, og Alcatel har leveret et IP-telefonisystem, så medarbejderne kan tage deres telefonnumre med sig uanset, hvor de skal arbejde på nationalscenerne. (Børsen)

Din første 3G-mobil er nu forældet

Mobilselskabet 3 præsenterer i dag mobilt bredbånd med de hastigheder, som man oprindeligt talte om, da snakken om 3G og UMTS blomstrede op efter årtusindskiftet. (Børsen)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere