Nu kan der hentes film til den nye Xbox

Softwarekoncernen Microsoft tilbyder i løbet af nogle uger brugere af den nye Xbox 360 at downloade film og tv-shows til spillekonsollen for derefter at se filmen på fjernsynet.

22. november lancerer Microsoft en tjeneste, der gør det muligt for brugere af spillekonsollen Xbox at downloade film og tv-shows og se det downloadede på fjernsynet. Det skriver Wall Street Journal.

Initiativet, der er tænkt som en udfordring til Apples iTunes og Sony PlayStation 3, får navnet Xbox Live Video Marketplace.

Til at begynde med bliver det muligt at downloade tv-serier som CSI og Star Trek og leje film som eksempelvis Mission Impossible III og Superman Returns

Dagligstuens underholdnings-forstærker

Indtil videre er Xbox Live Video Marketplace Microsofts mest seriøse forsøg på at udvide rækkevidden af spillekonsollen Xbox til underholdning udover videospil.

Microsoft tilbyder for nuværende film og shows fra CBS, Viacom, MTV, Paramount Studios og Time Warner, skriver Wall Street Journal.

Videotjenesten lanceres næsten fem år efter, at Microsoft meldte sin entre på markedet for videospil med den oprindelige Xbox. Spil er ifølge Microsoft stadig den væsentligste funktion for Xboxen, men virksomheden ser ifølge Wall Street Journal i dag konsollen som en "underholdningsforstærker til dagligstuen" snarere end en bare en spillemaskine.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere