Mandagens aviser om it

TDC-chefer medejere af NTC. Danske Spil genovervejer netpoker.

TDC-chefer medejere af NTC

40 chefer hos TDC tilbydes nu anparter i Nordic Telephone Investment Company (NTC), som er moderselskab i den koncern af selskaber, som ejer 88 procent af TDC. Til gengæld droppes planerne om det tegningsretsprogram der blev vedtaget på generalforsamlingen den 28. februar, og som skulle belønne TDC-cheferne. Ifølge bestyrelsesformand his TDC Henning Dyremose tilbydes de 40 chefer nu anparter, fordi firmaets hovedaktionær ”meget gerne vil have, at vi har samme interesse som dem, nemlig at en investering i TDC bliver en rigtig god forretning, ” siger han.
(Børsen)

Danske Spil genovervejer netpoker

Erfaringer fra Sverige får nu Danske Spil, tidligere Dansk Tipstjeneste, til at genoverveje muligheden for legal dansk netpoker, der i særlig grad skulle tage hensyn til bekæmpelsen af ludomani. Skat har endnu ikke sagt god for projektet. I Sverige, hvor onlinepoker blev indført tidligere i år, tog spillet på få uger over 20 procent af markedsandelene fra private udenlandske selskaber. Center for Ludomani siger, at man principielt ikke kan anbefale indførelsen af netpoker, men hvis man alligevel vælger at gøre der, bør det ske efter den mest ansvarlige model. I den svenske version af netpoker opererer udbyderen med nogle sluser, med nogle fornuftige blokeringer som spilleren skal godkende undervejs i spillet. (Jyllands-Posten)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere