Kort nyt fra it-verdenen

Århusiansk softwarekongres for tiende gang. Entertainer kan tjene 130 millioner på it-handel.

Århusiansk softwarekongres for tiende gang

Mere end 1000 deltagere ventes til Århus Musikhus, når den internationale softwareudvikler-kongres Jaoo for tiende gang afholdes i oktober.

Det er den århusianske softwarevirksomhed EOS Trifork som står bag konferencen den første til sjette oktober.

Konferencen er på ti år vokset fra et lille forum for danske specialister til et internationalt tilløbsstykke, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Konferencen får i år besøg af softwareeksperter fra eksempelvis Google, Sun og IBM, fortæller firmaet.

Entertainer kan tjene 130 millioner på it-handel

En investering på 12,5 millioner kroner i det ellers konkursramte IT Factory tilbage i 2003 kan nu være en særdeles gos forretning for entertaineren Finn Nørbygaard.

Virksomheden har siden haft stor succes og samarbejder nu med IBM. Og det giver nu komikeren mulighed for at tjene 130 millioner kroner på at sælge virksomheden. Det skriver BT i dag.

Finn Nørbygaard ejer 50 procent af IT Factory sammen med JMI Invest. Eksperter vurderer at firmaet har en værdi af 1,3 milliarder kroner. Hvis firmaet lever op til egne målsætninger, kan værdien stige til fire milliarder kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere