Tectura napper kandidater lige fra skolen

Konsulenthuset Tectura har i første halvår ansat 30 nye medarbejdere, hvor af hver tredje er nyuddannet. "Den største udfordring for tiden er at skaffe arbejdskraft," siger Tectura-direktør, Morten Poulsen.

Selv-bestaltet skoling af nyansatte, ny-udklækkede kandidater er en af de måder, hvorpå konsulenthuset Tectura forsøger at mætte behovet for arbejdskraft.

- Vi bliver nødt til at gå nye veje, og det gør vi ved at ansætte nyudannede kandidater, fortæller Morten Poulsen, administrerende direktør for Tectura, der bygger på det tidligere Aston Business Solutions.

Tectura ansatte i første halvår 30 nye medarbejdere, hvor af de 10 var nyudklækkede kandidater med titler som civilingeniør, cand. merc. og datalog.

- De nyansatte bliver kørt gennem et Microsoft-uddannelsesforløb på fire måneder og fortsætter derefter som konsulent-trainees, siger Morten Poulsen, der har ansvaret for Tecturas salg i såvel Norden som Holland.

En milepæl

Tectura nærmer sig efter flere år med tocifrede million-underskud et nul.

Morten Poulsen betegner det som en milepæl, at selskabet er vokset så meget, at der nu skal ansættes.

- Det går også godt for Tectura globalt, hvor vi i dag er Microsofts største partner på forretningssystemer, siger Morten Poulsen.

I det amerikanske hovedkvarter har Tectura professionaliseret ledelsen med ansættelsen af en ny økonomidirektør, som kommer fra Deloitte og en ny driftsdirektør, som kommer fra Dell.

Markant fremgang

Omsætningen er gået marginalt tilbage i Norden og Holland, mens resultatet før skat er gået markant frem med omkring 25 millioner kroner.

Samtidig er antallet af medarbejdere faldet med 28, hvilket betyder, at indtjeningen per ansat er blevet stærkt forbedret.

Forventningerne til indeværende år er en "markant tocifret vækst i omsætningen," lyder det fra Tectura-direktør Morten Poulsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere