Medarbejderejet konsulenthus stormer frem

.Net-baserede CRM-systemer er en del af baggrunden for den succes, det medarbejderejede konsulenthus FrontAvenue oplever. Sidste år steg omsætningen med 84 procent og overskuddet med 60 procent.

Konsulenthuset frontAvenue blev etableret i 2000, og siden har selskabets syv ejere kun oplevet fremgang.

- Vores kunder er typisk virksomheder, der ønsker at være konkurrencedygtige i deres segment og vil have noget ekstra for at blive det, siger Thomas Dunk, administrerende direktør, frontAvenue.

Eksempelvis har firmaet udviklet de systemer, som Falck Healthcare benytter sig af hele vejen igennem, når der skal bestilles, administreres og faktureres krisehjælp i alle afskygninger.

FrontAvenues udvikling baserer sig hovedsageligt på Microsoft .NET (C#) og Sybase PowerBuilder.

- Vi har også udviklet faktureringssystemer til flere af Danmarks store transportvirksomheder, siger Thomas Dunk, der ikke må løfte sløret for hvilke transportvirksomheder, der er tale om.

Fra LO til Danfoss

Andre kunder er LO og HK, Københavns Kommune, flere slagterier og en af landets største virksomheder Danfoss.

Han møder ofte store konkurrenter som KMD og NNIT, når der skal konkurreres om at vinde både lukkede og EU-udbudsforretninger, men slås også med mindre selskaber som eksempelvis Netcompany.

FrontAvenue blev etableret af syv personer i slutningen af 2000, og det er de samme syv, der i fællesskab sidder på ejerskabet i dag. Antallet af medarbejdere er oppe på 30, og det stopper ikke her.

- Indtil videre er det gået overraskende let med at finde nye medarbejdere. Vi skulle gerne have ansat 10-15 nye i år, siger direktøren, som ikke vil udelukke, at der kan blive tale om at lukke flere ansatte ind i kredsen af ejere.

Hvis det går godt

I gennemsnit fik de 30 ansatte sidste år trekvart million kroner i løn, men udover lønnen vanker der også bonus, "hvis det går godt."

- Det er gået godt, siden starten i 2000, og jeg forventer, at det bliver ved med at gå godt også fremover, siger Thomas Dunk.

Han forventer, at omsætningen i år går frem i år til 38,5 millioner kroner, og at indtjeningen følger med op.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere