Dansk it-mand får erstatning for tidsserver-bøvl

D-link vil holde den danske it-mand Poul-Henning Kamp økonomisk skadesløs i sagen om routere, der tidsspammer Poul-Henning Kamps danske server.

Tidsserver-konflikten mellem open source guruen Poul-Henning Kamp og D-link nærmer sig en løsning.

It-gigantens amerikanske advokat har nemlig sendt den internationalt berømte open source-udvikler et brev, som lægger op til en snarlig løsning.

D-links amerikanske advokat foreslår en løsning, som holder Poul-Hennning Kamp skadesløs for de problemer, som hundredetusindevis af D-link routere giver ham ved en gang i timen at spørge hans tidsserver på Dix’en (Danish Internet Exchange Point) hvad klokken er.

- Min advokat er ved at gennemgå papirerne fra D-link, og her tirsdag morgen har han ikke fundet noget at sætte røde streger under, siger Poul-Henning kamp.

Løsning inden ugens udgang

Poul-Henning Kamp kan ikke sige noget konkret om størrelsen på det beløb, som D-link tilbyder, men han siger, at det ser tilfredsstillende ud.

Konflikten mellem Poul-Henning Kamp og D-link kulminerede i forrige uge, da den danske open source-udvikler offentliggjorde et åbent brev på sin hjemmeside, som afslørede hvilke tidsservere D-links routere kontaktede uden at have lov.

- Der kommer et statement i løbet af ugen, hvis det her går igennem. I statementet vil der står, at vi glade og tilfredse, siger Poul Henning Kamp.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere