HP bytter dvd-brændere

Første generation af DVD+RW-drev kan ikke skrive til DVD+R-medier. Derfor kan man få byttet sit HP dvd100i-drev til en nyere model.

Nyhed

Da HP og flere andre producenter lancerede de første dvd-brændere, der understøtter DVD+RW-formatet, blev forbrugerne lovet, at drevet senere ville komme til at understøtte DVD+R-medier. Der skulle bare en firmware-opdatering til, lød løftet.

Nu har det imidlertid vist sig, at det ikke er så nemt at få den første generation af DVD+RW-drev til at understøtte DVD+R-medierne, som er en hel del billigere end DVD+RW-medier. Til gengæld kan anden generation af DVD+RW-drev, som kommer på markedet om kort tid, godt klare DVD+R-formatet.

Utilfredsheden fra købere af HP's DVD+RW-drev dvd100i har været til at tage og føle på, og HP er nu kommet de frustrerede købere til hjælp.

Ifølge en webside hos HP kan kunder fra USA og Canada få byttet sine dvd100i-drev til en ny dvd-brænder, der understøtter DVD+R. Det koster dog forbrugerne 99 dollar, men så får man også et DVD+R-medie med i handlen.

Tilbuddet gælder frem til 30. juni, og HP overvejer stadig, om det også skal gælde kunder fra andre områder, herunder Europa. Det er ikke i skrivende stund lykkedes at få en kommentar fra den danske produktchef.

Spørgsmålet er nu, om de øvrige leverandører af DVD+RW-drev følger efter. Det gælder blandt andre Sony, Philips og Ricoh. Fra Sony forlyder det indtil videre, at de ikke vil tilbyde kunderne et erstatningsdrev.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere