Hongkong-virksomhed redder kriseramte Orion

Den Hongkong-baserede koncern The Grande Group overtager den kriseramte nordjyske fladskærmsproducent Orion, der nu skifter navn til Akai Danmark.

Den kriseramte fladskærmsproducent Orion Europe i Pandrup er fra første april en del af den Hongkong-baserede virksomhed The Grande Group.

Orion har den seneste tid kæmpet for at finde en ny investor, efter virksomheden sidste år gik i betalingsstandsning.

I februar blev de sidste ansatte sendt hjem på grund af tomme ordrebøger, men nu er en ny ejer trådt til, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Det er endnu ikke på plads, hvilke produkter der fremover skal produceres hos Orion, der ved overtagelsen skifter navn til Akai Danmark.

Produktionen kan i princippet blive alt inden for elektronik lige fra fladskærme til højttalere, oplyser konstitueret direktør, Kurt Attermann, der forventer, at der kommer nye arbejdspladser.

- Året ud vil vi ligge på omkring 40-50 arbejdspladser, men på sigt kan det sagtens være mere end det dobbelte, siger Kurt Attermann til Nordjyske Stiftstidende.

Den nye ejer The Grande Group har hovedmarked i Østen og i USA, men vil nu bevæge sig ind på det europæiske marked.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere


Compliance Day 2024: Faret vild i regulativer og direktiver? Få overblik over dem alle

Få et overblik over, hvordan du holder din virksomhed og organisation compliant uden at overimplementere og dermed undgår at bruge unødige ressourcer. Du får desuden indsigt i en række digitale værktøjer, som kan give dig ro i maven og hjælpe dig i dit arbejde med at holde virksomheden compliant på alle punkter.

30. oktober 2024 | Læs mere