Artikel top billede

Zombierne nægter at dø: En af de mest sejlivede franchises serverer hele tre nye serier

Der er tilsyneladende en umættelig sult efter The Walking Dead, som nu også byder danske seere til bords med tre spinoffs, som er klar lige efter efterårsferien.

Menneskeædende zombier blev for alvor mainstream, da The Walking Dead ramte tv-skærmene for 14 år siden. Siden da har de meget målrettede zombier ikke set sig tilbage.

Den oprindelige serie – som var baseret på en populær tegneserie – havde premiere på Halloween den 31. oktober i 2010 og lukkede ned efter 11 sæsoner.

En uges tid før Halloween i år åbner den danske version af Disney+ så nu for de tre spinoffs The Walking Dead: The Ones Who Live, The Walking Dead: Dead City og The Walking Dead: Daryl Dixon.

Der er tale om serier, der alle giver fans af den oprindelige serie mulighed for at gense nogle af zombieuniversets mest mindeværdige karakterer.

I The Ones Who Live følger vi to af de mest populære figurer, nemlig Rick Grimes og Michonne, endnu engang spillet af Andrew Lincoln og Danai Gurira.

Serien bliver beskrevet som en episk kærlighedshistorie om to forelskede mennesker, der hver især er blevet forandret i en forandret verden, men samtidig er blevet adskilt. Serien følger Grimes og Michonne i deres færd efter at blive genforenet.

Dead City foregår i et post-apokalyptisk Manhattan, som længe har været afskåret fra fastlandet. Den døende by er fyldt med zombier, men også mennesker, som har gjort New York til deres egen anarkistiske, farlige og smukke verden.

Lauren Cohan og Jeffrey Dean Morgan gør comeback som Maggie Rhee og Negan Smith fra den oprindelige tv-serie og får selskab af blandt andre Gaius Charles, Zeljko Ivanek og Mahina Napoleon.

Og endelig er der Daryl Dixon, som var med i stort set alle afsnit af The Walking Dead. Norman Reedus er tilbage som Dixon sammen med en stribe nye skuespillere. I serien skyller Daryl Dixon op på land i Frankrig, hvor den oprindelige zombie-virus opstod, og kæmper nu med at finde ud af, hvordan han er havnet der – og hvordan han kan komme hjem.

Før de tre nye spinoffs har The Walking Dead allerede serveret tre yderligere serier, nemlig Fear the Walking Dead, The Walking Dead: The World Beyond og Tales of the Walking Dead.

The Ones Who Live, Dead City og Daryl Dixon lander på danske Disney+ den 23. oktober.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere


Compliance Day 2024: Faret vild i regulativer og direktiver? Få overblik over dem alle

Få et overblik over, hvordan du holder din virksomhed og organisation compliant uden at overimplementere og dermed undgår at bruge unødige ressourcer. Du får desuden indsigt i en række digitale værktøjer, som kan give dig ro i maven og hjælpe dig i dit arbejde med at holde virksomheden compliant på alle punkter.

30. oktober 2024 | Læs mere