Stigning i afsluttede handler på årets Cebit

Der blev skrevet under og indgået aftaler som aldrig før på årets Cebit-messe. Udstillerne afsluttede flere millionhandler end tidligere, viser slutrapport fra den nyligt afsluttede messe.

Udstillerne på den netop afsluttede Cebit-messe i Hannover melder om tyve procents fremgang i antallet af afsluttede handler i forhold til Cebit 2005.

Efter flere års tilbagegang tyder alt nu på, at især små og mellemstore virksomheder er tilbage på investeringssporet. Det fremgår af den slutrapport som Cebit 2006 har offentliggjort.

I alt deltog 6.262 udstillere på messen, som fik besøg af omkring 450.000 gæster.

Næsten en kvart million af de 450.000 gæster repræsenterede små- eller mellemstore virksomheder med under 500 ansatte. Dermed var gruppen den bedst repræsenterede på årets messe.

Gæster på arbejde

Omkring en tredjedel af messens gæster kom fra udlandet mens lidt over halvdelen af udstillerne var fra andre lande end Tyskland. Samtidig besøgte næsten 85 procent af gæsterne messen i arbejdsøjemed.

Årets Cebit-messe havde i år besøg af flere deltagere fra USA end tidligere, idet 28 procent flere i år havde taget turen over Atlanterhavet for at være med. Messens gæster og udstillere repræsenterede omkring 70 forskellige lande.

England var det stærkest repræsenterede land på årets messe. I alt 189 udstillere deltog herfra, mens 112 hollandske firmaer havde stadeplads på messeområdet.

Også de asiatiske lande var stærkt repræsenteret. Taiwan toppede igen listen med 711 udstillere, mens Kina var repræsenteret af 412 firmaer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere