Mandagens aviser om it

Danskerne i kø for at få IP-telefoni. Nedturen er ved at stoppe for mobilbranchen. Elselskaber påvirkes af kulden. Færre støtter overvågning. 1,2 mio, euro til dansk undersøgelse af open source.

Danskerne står i kø for at få IP-telefoni i hjemmet I
Interessen for IP-telefoni er nu så stor, at det nu kniber for flere leverandører at skaffe installatører til at sætte grejet til IP-telefonianlæg op. Ventetiden på en installation er på sjælland flere måneder, mens det i Jylland er noget kortere. (Berlingske Tidende)

Nedturen er ved at stoppe for mobilbranchen

Investeringsbanken Merrill Lynch rapporterer om bedring i mobilbranchen, selv om indtjeningen stadig er presset. Flere mobilselskabers årsregnskaber viser tal som indikerer, at det værste nu er overstået. Kundeflugten er nu mere stabil, og indtjeningen per kunde begynder at stige. (Berlingske Tidende)

Elselskaber påvirkes af kulden

Frosten gør flere elselskaber utålmodige. Den hårde jord forsinker nemlig gravearbejdet og dermed udrulningen af de fiberkabler til internet, som selskaberne gerne vil have i jorden hurtigst muligt. Vinteren har betydet forsinkelser både for Seas-Nve og Tre-for. (Berlingske Tidende)

Færre danskere støtter overvågning

Færre danskere er positive overfor overvågning mod terror. Det viser en undersøgelse som Greens har lavet for Børsen. Siden august, hvor terroren i London var aktuel, er andelen af danskere som støtter videoovervågning faldet fra 72 procent til 65,2 procent. Tilslutningen til overvågning af e-mail og til aflytning af telefonsamtaler er ligeledes faldet. (Børsen)

1,2 mio, euro til dansk undersøgelse af open source

EU-kommissionen giver 1,2 millioner euro til dansk undersøgelse af open source, som skal klarlægge barriererne ved at bruge open source i det offentlige. Tre mindre danske firmaer skal blandt andet analysere forretningsmodeller og open source softwarens udbredelse. En del af projektet er at åbne en portal for open source købere og brugere. (Berlingske Tidende)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Alsidig testmanager til udvikling af vigtige IT-systemer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Service Line Specialist – EPS – SAP
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere