Mandagens aviser om it

TDC-chef tvivler på garanti fra ny ejer. Videnskabsministeren i ny reklamesag. Dårlig service svækker e-handel. Hver fugl synger med sit næb på nettet. Live Networks - nu med insidersag. Fremtiden usikker for Siemens' jyske mobiludvikling. Mange hovedløse skift til IP-telefoni.

TDC-chef tvivler på garanti fra ny ejer

Trods garantier fra de nye ejere har TDC's topchef Henning Dyremose indhentet en juridisk vurdering af lovligheden af TDC-købernes forsøg på at presse ATP ud af TDC. "Jeg har ude i byen fået checket, at dagsordenen er lovlig. Det har jeg gjort, fordi jeg ellers ikke kan lægge navn til situationen," siger Henning Dyremose. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Videnskabsministeren i ny reklamesag

Videnskabsminister Helge Sander (V) bliver skarpt kritiseret for at lade IT- og Telestyrelsen reklamere for bredbåndsselskabet Danske Telecom. TDC vil klage over, at styrelsen bruger tre sider i en reklameartikel på at lovprise et produkt fra Danske Telecom. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Dårlig service svækker e-handel

Detailhandlens nye markedsplads i cyberspace er ved at blive kvalt i sin egen succes. Tusindsvis af kunder i de nye internetbutikker føler, at servicen er for ringe, når der går for lang tid fra varen er bestilt og betalt, til den dukker op derhjemme. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Hver fugl synger med sit næb på nettet

Musvitten, blåmejsen, grønirisken og dompappen kan allerede høres både i naturen og på www.danske-dyr.dk der hver tirsdag de næste tre måneder præsenterer to nye fuglestemmer til fri afbenyttelse. (Berlingske Tidende)

Live Networks - nu med insidersag

Udviklingen i det børsnoterede video-on-demand-selskab Live Networks bliver mere og mere uigennemskuelig. Alligevel øjner småspekulanter store gevinster forude. Sideløbende er der mistanke om ulovlig insiderhandel med selskabets aktier. (Berlingske Tidende)

Fremtiden usikker for Siemens' jyske mobiludvikling

Siemens Mobiles 300 mand store udviklingsafdeling i Nørresundby ved Aalborg har været central i udviklingen af Siemens mobilproduktion. Men nu er fremtiden usikker, siger topchefen for den nye ejer, BenQ-Siemens. (Berlingske Tidende)

Mange hovedløse skift til IP-telefoni

Alt for mange virksomheder betaler store penge for at skifte til IP-telefoni, uden at de får fuldt udbytte af investeringen. Der er nemlig ingen grund til at skifte alt telefonudstyr på én gang. Mange af de gamle løsninger kan sagtens bruges i forening med det nye. (Berlingske Tidende)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




IT-JOB

Netcompany A/S

Network Engineer

Vive - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Erfaren datamanager med registerkompetencer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren teamleder til årsopgørelsen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere