Utilfreds lokalavis fikser kommunal søgemaskine

Gladsaxe Kommune har problemer med bogstaverne æ, ø og å i søgemaskinen på kommunens hjemmeside. Nu har den digitale lokalavis GladsaxeNyt oprettet en alternativ søgefunktion.

Utilfredshed med søgefunktionen på Gladsaxe Kommunes hjemmeside har fået den digitale lokalavis GladsaxeNyt til at oprette en alternativ søgefunktion.

Under de seneste måneders konvertering til en .net-baseret hjemmeside har søgefunktionen på kommunens hjemmeside mistet evnen til at genkende æ, ø og å.

Mobber kommunen

Det har fået GladsaxeNyt til i mellemtiden at etablere en anden søgefunktion for borgere, der vil søge på ord med de besværlige bogstaver på kommunens hjemmeside.

Manden bag GladsaxeNyt hedder Jan Petersen.

Han betegner selv den nye søgefunktion som et drilleri, der er udløst af en undren over, at kommunen ikke selv allerede har løst problemet.

Det arbejder man da også på, oplyser informationschef Ulla Baden, Gladsaxe Kommune.

Løser problemet

Ulla Baden glæder sig i mellemtiden over initiativet fra "en privat mand med en meget stor passion for Gladsaxe Kommune".

- Det er da dejligt, at der er nogen, der er så interesseret i at finde rundt på vores hjemmeside, at de vil bruge deres tid på at lave en søgefunktion, siger Ulla Baden.

Hun understreger samtidig, at kommunen forventer selv at have løst problemet i løbet af kort tid.

Hverken Jan Petersen eller Ulla Baden lægger skjul på, at kommunen og Jan Petersen kender hinanden fra tidligere sager.

Relevante links

GladsaxeNyts hjælpefunktion:
http://www.gladsaxenyt.dk/hjaelp.htm

Gladsaxe Kommune:
www.gladsaxe.dk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere