Se dvd-film i bussen

Blandt et væld af nyheder fra Sony er en dvd walkman, en cd-optager med plads til 500 cd'er og nye digitale kameraer.

Nyhed

Det vælter frem med nyheder fra elektronikgiganten Sony. I forårs­kollektionen finder man blandt meget andet en en dvd walkman, som gør det muligt at se dvd-film på en lille fladskærm, mens man sidder og venter på bussen. D-VM1 består af selve dvd-afspilleren, en separat skærm og et par hovedtelefoner.

Sony DVD Walkman D-VM1 med afspilleren nederst og skærmen øverst i billedet.
Sættet vejer ikke meget mere end et halvt kilo, og derhjemme kan man slutte afspilleren til fjernsynet. Sonys nye walkman er kompatibel med DVD-R/RW, og den kan også bruges til afspilning af musik-cd'er. De genopladelige batterier skulle kunne holde til fire timers video. Afspilleren kommer i butikkerne til maj, og prisen bliver cirka 14.000 kroner med moms.

I Sony HAR-D1000 er en cd-afspiller smeltet sammen med en 40 gigabyte harddisk. Når man lægger en cd i afspilleren, optages musikken på harddisken i Atrac3-format, så man ikke senere behøver at finde cd'en frem igen. Der er plads til at optage 500 cd'er i den godt otte centimeter høje afspiller, der vil koste 8.500 kroner, når den kommer på markedet inden for de næste par uger.

Sony har også lanceret syv små DV-videokameraer. Topmodellen DCR-TRV50 er udstyret med en trykfølsom skærm og Bluetooth, så video kan overføres trådløst i en e-mail, eventuelt via mobiltelefonen. DCR-TRV50 kan optage video i en opløsning på 1,5 megapixels, og kameraet overfører data til computeren via FireWire eller USB.

Videokameraet måler kun 7 x 9 x 17 centimeter. Prisen på de nye digitale videokameraer ligger på mellem 9.000 og 19.000 kroner, og de kommer i butikkerne til maj.

Det er tillige blevet til tre nye digitalkameraer i Cyber-shot-serien. DSC-P71 har 3,2 megapixels og 3x optiske zoom, mens DSC-P31 og DSC-P51 må nøjes med 2,1 megapixels og mere begrænsede zoom-muligheder. Priserne ligger mellem 3.500 og 5.500 kroner, og man må vente til juni med at få fingrene i de nye kameraer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere