Don Ø formand for ComWirs bestyrelse

Den dugfriske hardwareforhandler ComWir, etableret af tidligere Atea-chef Jakob Keil Thye, har fået fodbold-bossen Flemming Østergaard som bestyrelsesformand og investor.

ComWir, der blev etableret for mindre end to måneder siden, som en konkurrent til især hardwareproducenten Dell Computer, har fået en slagkraftig bestyrelse sat sammen og en muskelsvulmende investor i ryggen.

Bestyrelsen i ComWir består i dag af fodboldklubben FCK's bestyrelsesformand Flemming Østergaard (formand), mens administrerende direktør i Royal Scandinavia Flemming Lindeløv, administrerende direktør i IndustriUdvikling Lars Blavnsfeldt og ComWirs stifter og administrerende direktør Jakob Keil Thye er menige medlemmer.

- Jeg er rigtig glad for at have fået en så professionel bestyrelse om bord, siger ComWir-stifter Jakob Keil Thye, der tilskriver sit gode netværk, at han har kunnet tiltrække en så professionel bestyrelse.

Tre ejere i ComWir

Investorerne er IndustriUdvikling II, der ejes af blandt andre Kommunernes Pensionsforsikring og Lønmodtagernes Dyrtidsfond, stifterens selskab Thye Holding og selskabets bestyrelsesformand Flemming Østergaard, der også er formand for Parken.

De to førstnævnte investorer ejer hver 44-45 procent af ComWir, mens Flemming Østergaard ejer de sidste cirka 11 procent.

- Ledelsen er også på plads, siger Jakob Keil Thye og fortsætter:

- Bo Dencker bliver økonomidirektør, Jim Pedersen underdirektør med ansvar for salg og marketing, mens jeg selv tager mig af posten som administrerende direktør.

Har rundet 50 medarbejdere

ComWir har nu rundet 50 ansatte, hvoraf 25-30 kommer fra Keil Thyes tidligere arbejdsgiver Atea.

2. januar slår selskabet dørene op i både Brøndby og Århus med cirka 35 medarbejdere i Brøndby og 15 i Århus-afdelingen.

Målet er fortsat at nå en omsætning på 3,4 milliarder kroner i løbet af de næste tre år gennem salg af hardware og relaterede ydelser.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere