Tirsdagens aviser om it

Danmark importerer flere it-specialister. TDC har juleannonceret for 25 millioner kroner. Kriseramt Canon udskifter dansk topchef. Ny retssag truer TDC.

Danmark importerer flere it-specialister

Selv om it-beskæftigelsen falder, importerer Danmark stadig mere højtuddannet it-arbejdskraft. I 2004 blev der af de danske myndigheder udstedt 164 af de såkaldte jobkort til it-specialister. Alene i i perioden fra januar til juli 2005 er antallet af jobkort steget til 236, hvilket peger på, at det samlede antal jobkort i år vil stige med cirka 40 procent i forhold til 2004. (Berlingske Tidende)

TDC har juleannonceret for 25 millioner kroner

Telekommunikation er den produktgruppe der er blevet annonceret mest for i ugerne 45 til 48 i år. TDC er den suverænt største annoncør i produktgruppen. Den har annonceret for små 25 millioner kroner i perioden. Sonofon er periodens andenstørste annoncør med annoncer for 10 millioner kroner. Derefter kommer 3 Mobile Video Company og Telia. (Berlingske Tidende)

Kriseramt Canon udskifter dansk topchef

Det danske datterselskab af print-, kopi- og kameragiganten Canon tager nu konsekvensen af to år med tab og henter en ny administrerende direktør til i forsøget på at blive profitabel igen. Den nye chef, danskeren Henrik Møller-Christensen, har de seneste fem år siddet i ledelsen af Canons hovedkontor i EMEA-regionen (Europa, Mellemøsten og Afrika). (Børsen)

Ny retssag truer TDC

TDC kan se frem til endnu en runde i retten i kølvandet på en tabt sag i Højesteret i sommer. Nu drejer striden sig om renter af den overpris, som TDC-kunder har betalt for leje af datalinier, faste kredsløb. Det er advokatfirmaet Dahl, der på vegne af en klient truer TDC med en stævning, hvis ikke TDC imødekommer klientens rentekrav. (Børsen)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere