Norske Komplett lurer på dansk entre

Den norske internetbutik Komplett, der i november omsatte for 179 millioner kroner, overvejer at udvide geografisk og åbne salget i en række andre europæiske lande heriblandt Danmark.

Norske Komplett, der sælger it-udstyr via internettet, overvejer at åbne en afdeling i Danmark, skriver den norske nyhedstjeneste digi.no.

Udover salg via internettet i Norge, Sverige, Storbritannien, Irland, Tyskland og Holland har Komplett også en stor omsætning gennem forhandlere i Norge.

Ifølge Finansavisen omsatte Komplett i november for 179 millioner kroner, hvilket var selskabets højeste månedsomsætning nogen sinde. Heraf var de 123 millioner direkte salg via internettet.

50 mio. på to år

Udover på ny at vende tilbage til Tyskland, som firmaet trak sig ud af i fjor, vurderer Komplett også mulighederne for at gå ind i Østrig, Frankrig, Schweiz, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn og altså Danmark.

Succeskriteriet for Komplett er, at virksomheden i løbet af to år kan opnå en omsætning på 47 millioner kroner (50 millioner norske kroner).

I 2003 omsatte Komplett for 1,6 milliarder kroner med et resultat før skat på 81 millioner. Af de 1,6 milliarder blev de 1,4 hentet via internetsalg.




IT-JOB

ALD Automotive Danmark A/S

Senior Software Engineer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere