Tirsdagens aviser om it

Børsekspert: TDC-ledelse læner sig op ad insidersag. Kun 38 procent er klar til digital lønseddel. Telia renser ud i toppen. TDC Kabel TV's potentiale bliver fænomenalt. Telia raser over Telestyrelsen. Danmark spydspids i Microsofts nye vækstforretning. Ny teknologi på operationsstuen. skulder. Telia åbner for lynhurtigt bredbånd.

Børsekspert: TDC-ledelse læner sig op ad insidersag
Under forhandlingerne om salget af TDC fik koncernchef Henning Dyremose udstedt aktieoptioner, der nu er steget to millioner kroner i værdi. Børsekspert mener, at der kan være tale om en insidersag, fordi TDC-ledelsen vidste, at optionerne ville stige i værdi. (Politiken)

Kun 38 procent er klar til digital lønseddel

Først om endnu et år vil det offentlige kunne standse udprintningen af lønsedler på papir. Kun 38 procent af de 130.000 offentligt ansatte var klar til premieren for et par dage siden. SF kræver en forklaring. (Berlingske Tidende)

Telia renser ud i toppen

Fire direktører og 20 funktionsdirektører forlader teleselskabet Telia efter en fyringsrunde, hvor Telias mobil- og fastnetafdelinger lægges sammen. Dermed er medarbejderstaben på få år reduceret fra over 3.000 til nu omkring 900. (Berlingske Tidende)

TDC Kabel TV's potentiale bliver fænomenalt

Kapitalfondene, der står til at købe TDC, ventes at udvikle TDC Kabel TV langt mere aggressivt. Fælles ejerinteresser med Kabel Deutschland, SBS Broadcasting, Kabel BW og nu også ComHem giver nye muligheder, vurderer branchen. (Berlingske Tidende)

Internettet vinder annoncemarkedet i 2006

Reklamer på nettet vil boome næste år. Annonceringen ventes at stige 30 procent til 455 millioner kroner, hvormed nettet vinder mediemarkedet i 2006, spår mediabureauet Outrider. Taber bliver blandt andre tv. (Berlingske Tidende)

Telia raser over Telestyrelsen

Styrelsen afviser at overdrage Oranges mobilfrekvenser til fusionspartneren Telia. Selskabet må søge om dem på linie med konkurrenterne. IT- og Telstyrelsen henviser til frekvensloven, der kræver, at styrelsen først undersøger, om andre er interesserede i mobilfrekvenserne. (Børsen)

Telmore-stiftere på vej i retten - igen

Tvisten om salget af Telmore tegner til at skulle have skrevet et nyt kapitel, fordi folkene bag salget efter et års ventetid endnu ikke har oplyst, hvad salgsprisen var. Den er rettesnor for det beløb, som medarbejderne skulle modtage ved et salg af virksomheden. (Børsen)

Danmark spydspids i Microsofts nye vækstforretning

Bill Gates bruger nu direkte de danske softwarehuses kompetencer i dagens lancering af et nyt CRM-program, der skal tage pusten fra Salesforce.com, SAP og Oracle. Analysehus er optimistisk. (Børsen)

Ny teknologi på operationsstuen

Fremtidens operationsafdeling er taget i brug på Horsens Sygehus. Avanceret teknologi er løsningen på de koordineringsproblemer, mange sygehuse i dag bøvler med. På sygehuset i Horsens sporer mobiltelefoner med indbyggede chips læger og andet personale, og storskærme med livevideo fra operationsstuerne sikrer bedre planlægning. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Telia åbner for lynhurtigt bredbånd

Telia Stofa vil opgradere sig kabelnet, så det fra 2007 bliver muligt at tilbyde hastigheder på 100 mbit/sek.. Det er seneste angreb på elselskabernes fibernet. (Morgenavisen Jyllands-Posten)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere