It-servicefirma vil ansætte yderligere 2.100

It-servicevirksomheden Steria vil ansætte 2.100 personer i Europa. I Danmark øges medarbejderstaben med 20 procent, og den danske direktør mener, det er realistisk, at vokse med 400 ansatte og femdoble omsætningen inden 2010. Det skal ske gennem opkøb.

Der skal udklækkes tusindvis af nye Steria-folk over hele Europa.

Det er planen bag en europæisk rekrutteringskampagne, som den fransk-ejede it-service og -konsulentvirksomhed har søsat for at skaffe 2.100 nye medarbejdere.

Under sloganet "Designed by us, useful for all", skal kampagnen blandt andet i Danmark øge antallet af medarbejdere med cirka 20 procent i år.

Her vil Steria have fat i cirka 20 ny projektledere, udviklere og softwarearkitekter til sine tre forretningsområder inden for rådgivning, systemintegration og outsourcing.

- 20 nye ansatte er mange for os, for vi er kun godt 100 ansatte i Danmark i dag, siger den administrerende direktør i danske Steria, Stéphane Herlicq.

Sidste år lancerede danske Steria en plan om at øge antallet af medarbejdere med 400 frem til 2010. I den periode skal omsætningen femdobles.

- Den plan er stadig realistisk, men det skal ske gennem opkøb. Vi kan ikke organisk vokse så meget, siger Stéphan Herlicq.

Steria er i gang med at finde de virksomheder, der kunne være interessante at overtage. Opkøbene vil begynde i løbet af næste år.

Steria har lavet løsninger som de elektroniske ID-kort for Indenrigsministeriet i Belgien, decentraliseringen af det informationssystem, som håndterer sygesikringsbeviser for 15 millioner spaniere og et system til det britiske politi, der sender indgående opkald til en central enhed, så politiet kan reagere hurtigere ved nødopkald,

Virksomheden omsætter for i alt 8,2 milliarder kroner og har 9.000 ansatte. 100 af dem er ansat i Danmark.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere