Norsoft og Swan dropper sammenlægning

Igennem længere tid har softwaredistributørerne Swan Distribution og Norsoft drøftet en sammenlægning af de to virksomheder. Forskellige "småting hist og pist," som det har været umuligt at blive enige om, betyder, at sammenlægningen er droppet.

På grund af uenighed om "småting hist og pist" er planen om at lægge de to softwaredistributører Norsoft og Swan Distribution sammen skrottet.

? At lægge Norsoft sammen med Swan var en unik mulighed, der lå lige til højrebenet. Vi beskæftiger os begge med software, men har meget få overlappende produkter, fortæller Kjeld Willert, administrerende direktør, Norsoft.

Beklageligt

Han beklager, at sammenlægningen ikke blev til noget, men vil ikke komme nærmere ind på, hvor vandene skiltes.

? Det vil ikke være rimeligt at kommentere, fordi det let kan få karakter af at udstille personer eller virksomheder, siger Kjeld Willert.

På den anden side fandt han det nødvendigt at sende en pressemeddelelse ud om den strandede sammenlægning, fordi "der er en del sladder i den her branche".

? CRN skriver i denne uge, at Norsoft og Swan er tæt på at fusionere, og det vil ikke være fair overfor kunder, medarbejdere og leverandører, hvis der er usikkerhed om, hvordan sagerne står, så derfor melder jeg ud nu, siger Kjeld Willert.

Ud med halvdelen

Norsoft-direktøren har tidligere overfor Computerworld konstateret, at der er en voldsom overkapacitet af it-distributører herhjemme, og at det ikke vil være nogen skade til, hvis halvdelen af distributørerne på det danske marked drejer nøglen om.

? Der er stadig et stort rationale i at luge ud blandt distributørerne, det er min faste overbevisning, men det bliver altså ikke med en Norsoft-Swan sammenlægning, siger Kjeld Willert.

Hos Swan Distribution bekræfter administrerende direktør Dennis Wøldike, at der har været drøftelser de to selskaber imellem, men derudover ønsker Swan-direktøren ikke at kommentere den skrottede fusion.

- Vi har haft nogle drøftelser om en fusion, og de er som nævnt af Norsoft droppet, mere er der ikke at sige om den sag, siger han.

Dennis Wøldike oplyser endvidere at fusionsplanerne er stendøde og ikke vil blive genoptaget.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere