Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Klik skærmen af tastaturet og vend den på højkant

Asus har offentliggjort flere nye bærbare computere rettet mod det professionelle marked. Her er spændende sager, blandt andet en 10" ExpertBook, hvor skærmen kan klikkes ad og stilles på højkant.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hvis du har brug for en og nem og fiks computer til rejser eller kundepræsentationer, kan du kaste et blik på en af nyhederne i Asus' nye portefølje af professionelle computere.

ExpertBook B3 Detachable har en 10"-skærm, der kan klikkes løs af tastaturet og med en stander bagpå placeres, så den kan bruges til for eksempel at demonstrere produkter for kunder. Her er det ekstra smart, at skærmen kan stilles på højkant (billedet følger med).

Klar til videomøder

For at sikre gode forhold til videokonferencer og onlinemøder har enheden tovejs støjreduktionsteknologi, et 5 MP frontkamera og et 13 MP bagkamera, der skulle fungere godt i selv dårlig belysning.

Batteritiden er op til 21 timer, så der skulle være strøm nok til en lang arbejdsdag.

B3 drives af en Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2-processor og leveres med en pen.

ASUS ExpertBook B9 ASUS ExpertBook B9.

Samtidig lancerer Asus den nye ExpertBook B9, en laptop, som kun vejer lige godt et kilo, samt ExpertBook B7 Flip (kan flippes rundt, har 14"-skærm og 5G).

ASUS ExpertBook B7 Flip ASUS ExpertBook B7 Flip med indbygget 5G.

Alle ExpertBooks vil blive lanceret herhjemme i fjerde kvartal, så vi må vente lidt på priserne endnu.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere