Dell satser på blækket: Milliardsalg venter

En ny strategi og øget satsning på områderne print og services skal få salget hos Dell til at fortsætte opad i lyntempo og i løbet af få år runde 460 milliarder kroner. Dell har blandt andet kig på det lukrative marked for blæk og toner til printere.

Salget hos Dell skal fortsat vokse og inden for tre til fire år runde 460 milliarder kroner. Dell forventer at runde et salg på 350 milliarder kroner i år - et mål, der blev sat i 2002.

Dermed har Dell sat en mere konkret tidsplan for de vækstmål, som først blev afsløret i februar.

Det nye omsætningsmål er en del af en ny Dell-strategi, og pengene skal især komme fra områderne print og services, hvor Dell nu står svagt.

Fokus på blæk

Strategien blev fremlagt på et pressemøde onsdag og forventes at blive formelt uddybet på en konference for analytikere torsdag.

Dell har speciel fokus på salget af printer-blæk og -toner, også kendt som forbrugsstoffer. Selv mener verdens største pc-producent, at den har en god chance for at øge salget markant på det marked på grund af konceptet.

Forbrugere med Dell-printere kan følge mængden af blæk i deres printer gennem det medfølgende software og så bestille en ny blækpatron over nettet, når der er brug for det.

Her mener Dell, at det er langt lettere at finde de rigtige blæk-patroner modsat i butikken, hvor forbrugerne kan komme på herrens mark.

Et andet område, hvor Dell vil hente et større salg, er it-services. Her er Dell en miniput sammenlignet med konkurrenter som IBM og Hewlett-Packard, der har gjort services til en del af kerneforretningen.

Dell har ikke tænkt sig at tage kampen op direkte med IBM og HP, men vil i stedet koncentrere sig om services forbundet med Dell-hardware.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere