TDC fyrer 18 medarbejdere i Song

I alt 18 medarbejdere i Song Networks Danmark er blevet fyret, efter TDC købte netværksleverandøren i efteråret 2004. Det er resultatet af en større fyringsrunde i TDC, som har ramt i alt 80 ansatte i TDC Erhverv. Opkøbte Netdesign går derimod fri.

Hos Song Networks må 18 ansatte i den danske organisation vinke farvel til jobbet, efter at selskabet sidste år blev købt af TDC.

Tirsdag fik 15 medarbejdere besked om, at de er fyret, mens tre medarbejdere tidligere har fået at vide, at de skal forlade selskabet.

TDC gjorte det før fyringsrunden klart, at hverken medarbejdere i Song Networks eller TDC var fredede, men at man ville gå efter den bedste person på hver plads.

Stor runde i TDC Erhverv

Fyringerne sker som del af en større fyringsrunde i TDC Erhverv. Her meldte TDC i januar ud, at 80 medarbejdere skulle skæres væk, til dels fordi overlappende stillinger efter købet af Song skulle nedlægges.

I alt bliver 76 medarbejdere fra TDC Song Danmark, som selskabet nu hedder, i løbet af 2005 overført til TDC.

En del af de opsagte medarbejdere stopper ikke med det samme, men fortsætter et stykke tid for at sikre den fortsatte drift af TDC Song Danmark, som med tiden skal lukkes helt.

- 18 medarbejdere er blevet opsagt, men nogle af dem stopper først på et senere tidspunkt. I stedet for at tage det drypvist, har vi taget det på én gang for at komme usikkerheden til livs, siger Morten Brøgger, markedsdirektør i TDC.

TDC sikrede sig magten over Song Networks i oktober efter en dyr budkrig med den svenske konkurrent Tele2. Selskabet har siden arbejdet med at integrere Song Networks i TDC's organisation.

Også konkurrenten Netdesign blev spist af TDC sidste år, men her er der ingen fyringer på vej. Ifølge Morten Brøgger har stor vækst skabt behov for de medarbejdere, der ellers kunne være unødvendige på grund af dobbeltfunktioner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere