Telmore-stifter vil erobre Storbritannien

Med høje priser og stor fokus på tilskuds-mobiler minder det britiske mobilmarked om det danske, da Telmore først blev stiftet. Det mener Telmore-stifter Frank Rasmussen, som skal stå i spidsen for TDC's mobilsatsning i Storbritannien.

Efter at have skabt og solgt internetsuccesen Image.net og mobilsuccesen Telmore flytter Frank Rasmussen nu til Storbritannien.

Her skal han som TDC's udvalgte stå i spidsen for discount-mobilselskabet Easymobile, selvom han tidligere har overladt ledelsen af Telmore i Danmark til netop TDC.

Målet er at rykke ved konkurrencen og ændre markedet på samme måde, som han har gjort i Danmark.

- Det lå næsten til højrebenet, at sådan skulle det være. Min styrke ligger i at være entreprenøren, der bygger noget op. Jeg ser det personligt som en helt fantastisk mulighed, fortæller Frank Rasmussen til Computerworld Online.

Som led i satsningen har Frank Rasmussen købt 20 procent af aktierne i Telmore International Holding, der står bag Easymobile, selvom han tidligere har solgt sine aktier i Telmore til netop TDC.

Røgslør

Det har gennem et stykke tid stået klart, at han er manden, der skal gøre Telmores koncept til en succes også i udlandet. Hans snak om andre projekter har derfor været et mindre røgslør for offentligheden.

- Det her sætter et punktum for alle spekulationer om, hvad jeg skal lave, da jeg er 150 procent dedikeret til Easymobile, siger Frank Rasmussen.

Efter to store succeser i Danmark er det første gang, han skal prøve kræfter med udlandet, men det bekymrer ikke.

- Det er et marked, der ligner det danske fra dengang Telmore startede, hvor hele markedet var bygget op om høje priser og tilskud, siger Frank Rasmussen.

Han mener, at det giver langt større mulighed for at konkurrere på priserne, hvilket er Easymobiles strategi.

Omvendt er hurtig internetadgang mindre udbredt end i Danmark, og det er et problem, da kernen i lavpriskonceptet er, at folk klarer de fleste ting selv via internettet.

Frank Rasmussen mener dog, at det langt større marked sammen med den britiske regerings ambitioner om at udbrede bredbånd gør det til et mindre problem.

Krav til service

Han vil ikke fortælle, hvor stor den britiske organisation bliver, men kravene til kvalitet og service gør, at der skal ansættes en del folk, hvis kunderne strømmer til i samme grad som forventet.

Samtidig peger Frank Rasmussen på, at Easymobile er en langsigtet investering, og at satsningen godt kan være en succes uden at give overskud.

- Når jeg har bygget en veldrevet organisation, og vi har det kundegrundlag, vi har behov for, så vil jeg betragte det som en succes for mit eget vedkommende, siger Frank Rasmussen.

Easymobile lancerer sin britiske satsning til marts næste år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere