Ny Office-pakke lokkemiddel for Navision

En ny udgave af Microsofts kontorpakke Office skal fungere som lokkemiddel for blandt andet Microsofts danske Navision-produkter. Kontorpakken er målrettet mindre virksomheder og udviklet i samarbejde med Microsoft Business Solutions.

Microsofts kontorpakke Office får næste år en ny fætter, der er specielt målrettet mindre virksomheder.

Sammen med kontorpakken følger nemlig et nyt program til finansstyring, Microsoft Office Small Business Accounting, der er udviklet i samarbejde med Microsoft Business Solutions, hvor danske Navision hører under.

Kontorpakken kommer også med en opdateret udgave af Outlook 2003, der indeholder specielle funktioner til at holde styr på sine forretningskontakter.

Den specielle udgave af kontorpakken skal gøre det lettere for små virksomheder af at opgradere til Microsofts mere sofistikerede erhvervsprodukter, heriblandt Microsofts eget program til kundestyring, Microsoft CRM og de to opkøb, danske Navision og amerikanske Great Plains.

Microsoft Office skal dermed være med til at lukke det hul, Microsoft har nu, hvor selskabet ikke har så meget at tilbyde små virksomheder, der gerne vil bruge pc'en til at styre kunder, regnskab og finanser.

Blandt målgruppen er derfor små selskaber, som i dag bruger Microsofts regneark Excel til at holde styr på forretningen.

Microsoft håber især, at selskabets mange partnere vil skabe branchetilrettede udgaver af den nye kontorpakke på samme måde, som der i dag er et stort marked i Danmark for branchetilretning af Navision.

Microsofts nye kontorpakke indeholder selvfølgelig også de traditionelle kontorprogrammer fra Office 2003-pakken og er sat til at udkomme i USA til næste år, mens selskabet ikke har meldt ud om internationale udgaver.

Herudover arbejder Microsoft også på en hel ny udgave af kontorpakken, Microsoft Office 12. Den forventes på gaden i 2006, men det er endnu ikke bekræftet af Microsoft.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere