Nyt mobilselskab Danmarks billigste

Det nye mobilselskab Unotel topper den seneste liste fra IT- og Telestyrelsen over Danmarks billigste mobilselskaber. Bag firmaet står webhotellet Wannafind, som mener, at opkøbene af Telmore og CBB Mobil har skabt plads i mobilmarkedet.

Salget af discount-selskaberne Telmore og CBB Mobil til henholdsvis TDC og Sonofon har åbnet for nye spillere på mobilmarkedet.

Det mener man i hvert fald hos webhotellet Wannafind, der i august stiftede mobilselskabet Unotel, som i den seneste opgørelse fra IT- og Telestyrelsen er placeret som Danmarks billigste mobilselskab.

Det er selskabet Zitcom, der står bag både Wannafind og Unotel.

Her mener direktør Pelle Martin Smidt, at specielt salget af Telmore har givet plads til en nyt selskab med samme koncept.

TDC hæmsko for Telmore

- Vi vil være Danmarks billigste på mobilpriser. Jeg er overbevist om, at TDC er en hæmsko for Telmore. TDC skal ikke have lov at gøre hvad som helst, de skal have noget konkurrence, siger han.

Helt slipper Unotel dog ikke for det tidligere telemonopol, for det er TDC's netværk, der ligger til grund for Unotels mobilprodukter, hvor minutprisen ligger på 65 øre i minuttet.

Hvis man flytter sit fastnettelefoni- og internetabonnement til Unotel, kan man slippe med 48 øre i minuttet.

Med de priser overgår Unotel netop et andet nyt teleselskab, Tele Jylland, der blev stiftet i 2003 og holder til i et nedlagt landbrug.

De lave priser efterlader ikke megen fortjeneste, når TDC også skal have sin del af kagen for at levere netværkskapaciteten.

Alligevel mener Pelle Martin Smidt, at et egenudviklet fuldautomatisk system gør Unotel i stand til at tjene penge.

- Det eneste, vi laver i dag, er at stå for kundeservice og besvare opkald. Resten er fuldautomatiseret. Fordelen er, at vi ikke lægger penge ud, før kunden har tilmeldt sig og betalt de første penge. Derfor er der ingen risici, siger han.

Håber på stabile priser

Trods de lave omkostninger og målet om at være Danmarks billigste mobilselskab har Unotel ikke umiddelbart mod på at gå ind i en ny priskrig på mobiltelefoni.

- Det er et svært marked, og vi håber, at opkøbene af Telmore og CBB giver en mindre krig på priser. Som det ser ud nu, er det ikke muligt at gå længere ned i pris, fortæller Pelle Martin Smidt.

Ifølge ham får Unotel mellem 50 og 60 nye kunder om dagen, og selskabet regner snart med at runde 2.000 mobilkunder.

Webhotellet Wannafind udgør derfor fortsat langt det største forretningsområde for de 17 ansatte hos Zitcom, der sidste år fik en omsætning på 7,5 millioner kroner og et overskud på 0,7 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere