TDC lukker telebutikker

Tre af TDC's fysiske telebutikker lukker næste år, fordi kundegrundlaget er svundet ind. Personalet fra butikkerne i Nyborg, Kolding og Odder regner TDC med at finde job til andre steder i koncernen.

TDC har valgt at lukke sine tre butikker i Nyborg, Kolding By og Odder næste år, fordi kundegrundlaget i alle tre tilfælde er svundet ind.

I Kolding har et nyt storcenter ifølge TDC lukket gassen ud af ballonen i byens forretningsliv, mens der også har været generelt faldende aktivitet i Odder og Nyborg.

Butikkerne i Kolding og Odder lukker 1. marts, mens butikken i Nyborg lukker 1. september næste år.

Det lange forvarsel skyldes ifølge TDC's butiksdirektør, Morten Kold, en markering af, at der ikke ligger flere lukninger på tegnebrættet.

- Det har været vigtigt for mig, at vi melder ud tidligt for at sige, at vi ikke gør tingene drypvist. Så nej, vi har ikke planer om andre lukninger, siger Morten Kold.

Landsdækkende kæde

TDC har i alt 61 butikker og trods de tre lukninger har TDC fortsat en strategi om at have en landsdækkende kæde af butikker, selv om aktiviteterne måske falder i enkelte byer.

- Vi styrer vores butikker som profitcentre, men vi vil i TDC være en landsdækkende kæde og give vores kunder mulighed for at møde os ansigt til ansigt, fortæller Morten Kold.

Han afviser, at internettets stigende betydning som salgskanal har været med til at give butikkerne dødsstødet. Omvendt mener han, at internettet er med til at sikre kunder i fjerne områder en god betjening.

- Vi ser en markant stigning på nettet, men det er ikke sådan, at onlinesalg lukker vores butikker, siger Morten Kold.

TDC henviser efter lukningerne kunder i Kolding til at bruge en butik i Kolding Storcenter, mens kunderne i Nyborg og Odder må tage på en længere tur til henholdsvis Odense og Århus eller Horsens for at handle hos TDC.

Medarbejderne i de tre butikker satser TDC på at skaffe job andre steder i koncernen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere