Telmore vinder flest nye mobilkunder

Det er fortsat Telmore, der tiltrækker flest nye mobilkunder på det danske marked, selvom mobilselskabet i januar blev overtaget af TDC. Selskabet fik knap 50.000 nye kunder i årets første seks måneder, mens det går tilbage for konkurrenten CBB Mobil.

Telmore øger forspringet over konkurrenten CBB Mobil i kapløbet om at levere discount-mobiltelefoni til danskerne. Det viser IT- og Telestyrelsens seneste halvårsstatistik.

TDC-ejede Telmore har i første halvår tiltrukket knap 50.000 nye kunder, så selskabet har rundet den halve million, mens Sonofon-ejede CBB Mobil i samme periode har mistet godt 7.000 kunder.

Det betyder, at CBB ved udgangen af juni havde omkring 184.000 kunder.

Gennemskuelighed

TDC indsatte Allan Christiansen som administrerende direktør for Telmore, da selskabet blev købt i januar, men han mener ikke, at overtagelsen har noget at gøre med den store vækst.

- Det er ikke forklaringen på vores fremgang, at vi er en del af TDC. Vi lever som et selvstændigt selskab, men det er selvfølgelig en styrke for Telmore, at vi har det netværk, TDC stiller til rådighed, siger han.

Allan Christiansen mener i stedet, at gennemskuelighed er nøgleordet for Telmores vækst på et mobilmarked, hvor flere af konkurrenterne ellers er blevet billigere end Telmore.

- Kunderne vil have gennemskuelighed og god kundeservice. Flere af vores konkurrenter er begyndt at levere billig telefoni, men vi adskiller os fra vores konkurrenter på de to områder, mener han.

Et varemærke

Ud over en fremgang i kundetallet har Telmore også oplevet en lige så vigtig vækst i det antal minutter, som kunderne ringer.

Teleanalytiker John Strand fra firmaet Strand Consult mener, at det er Telmores position på markedet, der tillader det at tage højere priser end discount-konkurrenterne og alligevel vokse.

- Telmore har et fantastisk stærkt brand, og det er gået fra at være et discount-selskab til at være et varemærke. Det er lidt den samme udvikling, som Netto var igennem. Det startede også med at være en discountbutik, siger John Strand.

Han mener samtidig, at CBB Mobils tilbagegang til dels skyldes oprydning i kundebasen i forbindelse med, at selskabet i april blev solgt til Sonofon.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Test manager med agilt mindset

Teknologisk Institut

Udvikler til digitaliseringsteam

Netcompany A/S

Software Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere