CBB Mobil firedobler medarbejderstaben

Discountselskabet CBB Mobil har udvidet antallet af medarbejdere fra 10 til 42 siden 2002 og flytter derfor i nye, større lokaler uden for København. Direktøren kan midt i flytterodet glæde sig over et rekordoverskud sidste år på trods af voldsom priskrig med de øvrige teleselskaber.

Discountselskabet CBB Mobil lider af vokseværk og flytter derfor i nye, større lokaler for at få plads til medarbejderstaben, der er firedoblet siden 2002.

CBB mobil skifter trange lokaler på Dronningens Tværgade i det indre København ud med større forhold i forstaden Rødovre.

Her står nyistandsatte lokaler klar til at tage imod selskabets hastigt voksende medarbejderskare.

Hyret flere for at følge med

- Kunderne strømmende ind i 2003, og derfor har vi hyret flere medarbejdere for at kunne følge med, fortæller CBB Mobils administrerende direktør, Teddy Søgaard Pedersen.

- I 2002 var vi i gennemsnit 10 ansatte, men i dag er vi 42 fastansatte og 15 løst tilknyttede, siger han.

I den seneste opgørelse fra IT- og Telestyrelsen sidder CBB Mobil på fire procent af det danske marked, hvilket svarer til godt 192.000 mobilkunder. Dermed er selskabet vokset støt og roligt siden etableringen og stort set erobret en procent af markedet for hvert halvår.

- Den udvikling må da gerne blive ved i dette halvår, og foreløbig ser det ud til, at kundetilstrømningen fortsætter, siger CBB-direktøren.

Midt i flytterodet kan han glæde sig over, at han står i spidsen for et af de få mobilselskaber herhjemme, som tjener penge.

13,4 millioner i overskud

- Vi kom ud af 2003 med vores hidtil største overskud. Det blev til 13,4 millioner kroner i plus på bundlinjen. Det er meget tilfredsstillende, især når man tænker på, at vi har været ude i en hård priskrig, siger direktøren.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor stor omsætningen var i 2003.

CBB Mobil, som i sin pure ungdom i 2001 gik under navnet Club Blah Blah, tjener dermed for andet år i træk penge efter en turbulent begyndelse, hvor selskabet præsenterede et underskud for 2001 på 11,5 millioner kroner og en næsten lige så negativ egenkapital.

Gælden er væk

- Vi har reduceret vores rentebærende gæld til et rundt nul, og det er medvirkende til, at vi i dag har en del penge i kassen, som ruster os godt, hvis priskrigen fortsætter, siger han.

CBB Mobil tjener sine penge ved at leje sig ind i Sonofons netværk og sælge telefonien billigt videre til forbrugerne. Den forretning er på trods af store fald i minuttaksterne ikke blevet ringere i løbet af det sidste år, hævder CBB Mobil-direktøren.

- Priserne er raslet ned - ja, næsten halveret det sidste år - men samtidig er de grossistpriser, som vi betaler faldet næsten tilsvarende, så det er stadig en god forretning, siger Teddy Søgaard Pedersen.

Han vurderer, at der endnu er stykke vej, før priserne er så lave, at selskabet ikke længere kan tjene penge på det - smertegrænsen ligger omkring 50 øre i minuttet.

CBB ejes 50 procent af henholdsvis Peer Kølendorf, direktør i mobildistributørfirmaet Comitel, og Michael Moesgaard Andersen, stifter af konsulentfirmaet Andersen Management International.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere