I dag åbner dørene til den store messe for forbrugerelektronik, Consumer Electronics Show (CES), i spilbyen Las Vegas, og det ser ud til at det er de helt tynde ultrabook-computere og tablet-pc'er, der står i centrum i år.
Både Intel, AMD og Nvidia er klar med nye mobile processorer, og der er også nye fjernsyn med høj opløsning, som enten kaldes Ultra HD eller 4K.
De første måneder af året er traditionelt en travl periode i elektronik-branchen.
Først kommer den store CES i Las Vegas, hvor man sætter pejlemærkerne for det kommende år, og så følger mobilbranchens mekka, den store Mobile World Congress i februar i det solrige Barcelona.
I marts følger så den efterhånden lettere falmede Cebit-messe i Hannover.
Stort set alle de betydningsfulde producenter er taget til Las Vegas for at præsentere deres nye produkter, men der er enkelte bemærkelsesværdige undtagelser.
Apple og Microsoft er ikke med
Apple er ikke med på CES og Microsoft har også sagt farvel.
Det var ellers tradition for, at Microsoft-chefen afleverede den årlige åbnings-keynote på CES, men det sluttede i 2012.
Microsoft vil hellere holde kontakten med kunderne gennem andre kanaler og det betyder også, at softwaregiganten ikke engang har sin egen stand i år.
Det er et markant skifte i forhold til tidligere, hvor Microsoft var den dominerende spiller på CES og typisk inviterede forskellige berømtheder til at stå på scenen sammen med Bill Gates og Steve Ballmer.
CES ville ellers være en oplagt mulighed for at præsentere det nye Windows 8 og Windows Phone 8 sammen med de nye Surface tablet-pc'er. Men Microsoft har meldt afbud.
I stedet er det Qualcomm, der har overtaget opgaven med at holde åbningstalen på CES.
Trods Microsofts fravær er messearealet denne gang større end nogensinde.
Der er omkring 176.000 kvadratmeter i Las Vegas Convention Center og to hoteller.
Ifølge messechef Gary Shapiro har man solgt alle standene.
"Hvis vi havde haft mere areal, havde vi også været i stand til at sælge det," som han siger til avisen USA Today.
Det er brancheforbundet Consumer Electronics Association (CEA), som har været den officielle arrangør af messen i de sidste næsten 20 år.
Her har man kun begrænsede forventninger til væksten i det kommende år.
På et pressemøde inden messens officielle åbning kunne CEA fortælle, at man kun regner med en vækst på et par procent i USA, mens det er lande som Kina, Indien og Brasilien, der stormer frem lige nu.
Det ventes at producenterne af forbrugerelektronik vil hente 44 pct. af deres omsætning i de såkaldte "emerging markets" i år, mens det kun var 36 pct. i 2009.
Langt den største del af omsætningen kommer fra salget af smartphones og tablet-pc'er, mens konsoler og fjernsyn udgør en mindre del.