Artikel top billede

Besøg danske storcentre, lufthavne og museer uden at flytte dig fra kontorstolen

I dag har Google åbnet for indendørs kort i Danmark.

Med lidt forsinkelse introducerer Google nu sin indendørs-korttjeneste i Danmark.

Google er kort sagt blevet inviteret indenfor hos en stribe danske butikker og seværdigheder og kan nu ikke kun vise besøgende hen til stederne, men også vise dem rundt indenfor på lokationen. Det er primært storcentre og butikker, der har haft Google på besøg.

Til at begynde med har Google besøgt 30 bygninger her i landet. Se hele listen her på siden.

En af destinationerne er Københavns Lufthavn Kastrup. Her håber man, at kortfunktionen kan gøre det endnu lettere at finde rundt eller at finde den sidste kaffebar inden gaten. Ud over kort i lufthavnen har besøgende mulighed for at se kort på deres telefon - eller forberede sig på besøget, allerede før deres flys hjul rammer jorden i Kastrup.

I den seneste udgave af Google Maps på Android vil det detaljerede indendørs-kort automatisk dukke op, når man zoomer ind på en bygning med indendørs-kort. Den blå prik fortæller dig, hvor du er. Både placering og eventuel etage.

Google vil løbende tilføje flere indendørs-kort til offentlige bygninger fra hele Danmark. Bygningsejere kan også selv uploade billeder til Google.

LÆS OGSÅ: Google Street View har fået dykkerbriller





Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere